Gebruiksvoorwaarden

1. Inleiding Deze Gebruiksvoorwaarden regelen het gebruik van de TuinontwerpBlog.nl website (“Site”). Door deze Site te gebruiken, stemt u in met deze voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gelieve de Site dan niet te gebruiken.

2. Auteursrecht en Inhoud Alle inhoud op de Site (inclusief, maar niet beperkt tot, tekst, grafische afbeeldingen, logo’s, iconen, afbeeldingen, audioclips, videoclips en software) is eigendom van TuinontwerpBlog.nl en wordt beschermd door auteursrechtelijke wetten. Deze inhoud mag niet gekopieerd, gereproduceerd, gedistribueerd, opnieuw gepubliceerd, gedownload, weergegeven, gepost of verzonden worden in enige vorm of op enige wijze, inclusief maar niet beperkt tot elektronisch, mechanisch, fotokopiëren, opnemen, of anderszins, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van TuinontwerpBlog.nl.

3. Gebruik van de Site U stemt ermee in de Site alleen te gebruiken voor legale doeleinden en op een manier die de rechten van, of het gebruik en genot van de Site door derden niet beperkt of hindert. Gedrag dat aanstootgevend, frauduleus, misleidend, lasterlijk, obsceen of anderszins onwettig is, is verboden.

4. Disclaimer De informatie op deze Site wordt verstrekt op een ‘zoals het is’ basis zonder garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet. TuinontwerpBlog.nl geeft geen garantie dat de Site ononderbroken of foutloos zal zijn, dat gebreken zullen worden gecorrigeerd of dat de Site of de server die deze beschikbaar stelt vrij is van virussen of bugs.

5. Wijzigingen in Gebruiksvoorwaarden TuinontwerpBlog.nl behoudt zich het recht voor om deze Gebruiksvoorwaarden op elk moment te wijzigen. Dergelijke wijzigingen zullen effectief zijn zodra ze op de Site worden gepubliceerd. Door de Site te blijven gebruiken na dergelijke wijzigingen, stemt u in met de gewijzigde voorwaarden.

6. Contact Als u vragen heeft over deze Gebruiksvoorwaarden, neem dan contact met ons op via info@tuinontwerpblog.nl.