Aansprakelijkheidsuitsluiting

1. Inleiding Deze aansprakelijkheidsuitsluiting is van toepassing op uw gebruik van de TuinontwerpBlog.nl website (“Site”). Door deze Site te gebruiken, erkent u en stemt u ermee in dat het gebruik van de Site op eigen risico is.

2. Inhoud van de Site De inhoud van de Site wordt aangeboden op een ‘zoals het is’ basis. TuinontwerpBlog.nl streeft ernaar om accurate en up-to-date informatie te verstrekken, maar wij garanderen niet dat de inhoud van de Site juist, volledig of actueel is. De Site kan typografische fouten of onnauwkeurigheden bevatten en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

3. Geen Garanties TuinontwerpBlog.nl geeft geen garanties, uitdrukkelijk of impliciet, over de werking van de Site of de informatie, inhoud, materialen of producten die op deze Site worden gepresenteerd. Voor zover toegestaan door de wet, wijst TuinontwerpBlog.nl alle garanties af.

4. Aansprakelijkheidsbeperking TuinontwerpBlog.nl is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of de onmogelijkheid om de Site te gebruiken, inclusief maar niet beperkt tot betrouwbaarheid van informatie, fouten, weglatingen, onderbrekingen, defecten, vertragingen in werking of overdracht, computervirussen of systeemfalen.

5. Derde Partijen en Links De Site kan links bevatten naar websites van derden. Deze links worden uitsluitend voor uw gemak aangeboden en TuinontwerpBlog.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van dergelijke websites.

6. Wijzigingen in de Aansprakelijkheidsuitsluiting TuinontwerpBlog.nl behoudt zich het recht voor om deze Aansprakelijkheidsuitsluiting op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen effectief zijn zodra ze op de Site worden gepubliceerd.

7. Contact Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Aansprakelijkheidsuitsluiting, neem dan contact met ons op via info@tuinontwerpblog.nl.